Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

The Pinkertons

august 7, 2021 | 19:00 - 23:00

200kr

The Pinkertons er tilbake i Thaulowhullet for tredje året – og da kan det kalles en tradisjon. Første gang de spilte i Hølet var i 2016 i ‘As You Like It’. Muligens var de da verdens første rockeband som har spilt seg selv i et Shakespeare-stykke. Dette til tross, teaterscenen er ikke stedet de føler seg mest hjemme. Det kritikerroste bandet har gitt ut to album og turnert i Norge og Europa siden 2012. Deres siste plate ‘Poor Pretty Poet / Pretty Poor Poet’, med radiohiten ‘Need a Little Love’, fikk strålende anmeldelser. Popklikk.no skrev blant annet:

‘Det er bare å gratulere The Pinkertons med et strålende comeback fem år etter debutplaten. Ja, de er blitt mer voksne, men uten å miste feelingen for følelsesladd og euforisk rockemusikk. Vi kan kanskje kalle det tomannsbolig-rock for indiehoder som vil la seg utfordre litt ut av vante spor, og som er villig til å bruke noen runder på en plate for å la den komme under huden.’

Covid-19 inntraff omtrent samtidig med utgivelsen av forrige plate, noe som resulterte i en særdeles amputert releaseturné. Det siste året har dermed blitt brukt til å skrive et nytt album, med nye låter som de gleder seg til å vise fram. Det er et spillesugent og heltent Pinkertons som kommer til Thaulowhullet i sommer. Et band i toppform som ikke kan vente med å fortsette tradisjonen med sommerkonsert på hjembyens fineste konsertscene.

Detaljer

Dato:
august 7, 2021
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
200kr
Hjemmeside:
https://thesbiteateret.ticketco.events/no/nb/e/the_pinkertons

Arrangør

Thesbiteateret
Email
post@thesbi.no
View Arrangør Website